И ще се сбъднем
лятото
във пяната
на нашата единствена вълна,
събирана
от сълзи през годините...
Разплискани
на капки чисто щастие,
лъчите
ще пречупим във дъга...
И "обич"
ще се слее с "настояще"...
© Александра Михалева Все права защищены
И ,,обич" ще се слее с ,,настояще"!
Поздравления!