Ще се срещнем след дългите нощи,
след мъглите и зимния студ,
Ще потъна в очите ти сини,
ще се срещнем отново пак тук.
Във душата ранена цигулка,
а в очите прекрасни цветя,
всеки ден, всяка кратка минута
те откриват в света красота.
Ще се срещнем, повярвай ми силно!
Тази обич във мене гори!
И тогава за нас много нежно
ще изгреят прекрасни звезди.
Ще говорят душите ни само,
любовта е изкуство, нали?
Ще повярвам отново, отново
в най-красивите земни мечти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени