16 янв. 2023 г., 10:46

Ще се срещнем 

  Поэзия » Любовная
206 1 3

      

       Ще се срещнем

 

Ще се срещнем след дългите нощи,

след мъглите и зимния студ,

Ще потъна в очите ти сини,

ще се срещнем отново пак тук.

 

Във душата ранена цигулка,

а в очите прекрасни цветя,

всеки ден, всяка кратка минута

те откриват в света красота.

 

Ще се срещнем, повярвай ми силно!

Тази обич във мене гори!

И тогава за нас много нежно

ще изгреят прекрасни звезди.

 

Ще говорят душите ни само,

любовта е изкуство, нали?

Ще повярвам отново, отново

в най-красивите земни мечти!

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??