22.11.2009 г., 2:06 ч.

Ще си мисля за тебе в неделите 

  Поезия
1123 0 5
Ще си мисля за тебе в неделите
Ще лежа зад гърба на поредната 
Ще опитвам със нея да свикна 
Но ще мисля за онази последната 
Която без да знам ме обикна
Ще се вглеждам в очите на милата 
Ще опитвам да гледам през тях 
Но ще бъде трудно без силата 
Която в твойте очи видях
Ще обичам на децата ми майката
И ще съм с нея навярно докрай 
Но скришом ще ровя в утайката
На нашия бързотръгнал си рай
Ще си мисля за тебе в неделите
Ще ми липсваш в средата на лятото 
Ще изплача и очите си целите 
Мое щастие литвай със ятото
Мое щастие литвай 
Аз ще мисля за тебе в неделите

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??