30.12.2006 г., 0:51 ч.

ЩЕ СИ ОТИДА С ЛЯТОТО 

  Поезия
664 0 13
Ще си тръгна тихо с лятото
разхвърлило във теб красиви спомени
за безсънни вечери и мигове,когато
в леглото ти разнежена заспивах.


Ще помниш ароматът ми
на диви,кървавочервени рози,
кожата,устните,косите ми от злато..
За тебе бях красива,приказно красива,


дори когато се преструвах на сърдита
и парех като въглен от жарава,
а ти спокойно и небрежно се усмихваше
и ми показваше колко много означавам.


Ще си тръгна тихо с лятото,
разперила крила като на птица.
Ще бъда бедна и същевременно богата,
защото ти научил си ме да обичам.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??