2.06.2009 г., 23:30 ч.

Ще си спомниш ли? 

  Поезия » Любовна
672 0 2

                       Ще си спомниш ли?
Ще си спомниш ли за мен, когато си отидеш?
Ще си спомниш ли, щом слънцето те погали с парещи лъчи?
Ще си спомниш ли, когато залезът царува над морските вълни?
Ще си спомниш ли за мен, когато завали?
Ще си спомниш ли очите ми, щом съзреш омайните звезди?
Ще си спомниш ли за мен и думите ми:
Обичам те, обичай ме и ти!

                                   Ще ме помниш ли?

© Павлета Кованджийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??