11.05.2014 г., 10:48 ч.

Ще споделиш ли с мен съдбата си... 

  Поезия » Любовна
794 0 2

Ще споделиш ли с мен съдбата си
и своите любоприятности?...
Нима не ще си по-щастлива -
до тебе вечер да заспивам,
да галя нежната ти женственост,
да чувствам пулса ти сърдечен?...
Да те обичам любооко
и да потъвам в теб дълбоко...
Ако не си кралица ледена,
самодостатъчна, надменна,
ако не те е страх от страстности -
ще споделиш ли с мен съдбата си?...

Марин Тачков
8 май 2014 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??