28.02.2021 г., 19:13 ч.  

Ще стана твоя приказка последна ( дует ) 

  Поезия » Любовна, Строги форми
654 1 10

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Но как огряна от луната медна,

     на тази страст пътечка аз да дам,

     когато ти си с друга, нейде там,

    а аз съм тук - в луд страх да ви погледна?

 

А: Съмнение отново, ревност ледна

     с миражи ли покрива твоя плам?

     Към теб вървя, че ти си нежен храм

     и вярата ми - обич светлоцветна!

 

     Помътен взорът ти е, в грешка вредна!

     По- ясно, погледни! В далечината

     с мен само любовта е във душата!

 

С: Дори сега да падна в тъмна бездна

     и после да потъна в черен прах,

     при теб ще дойда цяла в срам и грях,

 

     ще стана твоя приказка последна!

А: Последна моя приказка си, зная

     и пътят пръв отвеждащ към Безкрая!

  

 

 

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??