Годините минават и отминават
и нещо все ти напомня,
че животът е светъл и красив.
Целият свят се усмихва при това.
Не се връщат годините красиви.
само споменът ги помни за винаги.
Дари добро на душата да е леко.
Да си помагаме едни на друг
и любовта за нас да е награда.
Без другари, без любов
животът остава далече от нас.
Нощта е празник сред звездите.
Аз толкова нежно те обичам,
че Бог ти е съхранил да сега
жизнен, весел и любвеобилен.
Животът и суров и труден прави
студените нощи, вятърен вихър
люлее спомени и топлата любов.
И да докоснем дланите страстни
в любов обгърнали две сърца.
© Йонка Янкова Всички права запазени