May 23, 2017, 11:14 AM

Ще съхраним 

  Poetry » Love, Free verse
309 2 8

Годините минават и отминават

и нещо все ти напомня,

че животът е светъл и красив.

Целият свят се усмихва при това.

Не се връщат годините красиви.

само споменът ги помни за винаги.

Дари добро на душата да е леко.

Да си помагаме едни на друг

и любовта за нас да е награда.

Без другари, без любов

животът остава далече от нас.

Нощта е празник сред звездите.

Аз толкова нежно те обичам,

че Бог ти е съхранил да сега

жизнен, весел и любвеобилен.

Животът и суров и труден прави

студените нощи, вятърен вихър

люлее спомени и топлата любов.

И да докоснем дланите страстни

в любов обгърнали две сърца.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??