29.08.2015 г., 19:20 ч.

Ще те чакам 

  Поезия
262 0 2

Ще те чакам,

там под липата -

в лунната нощ.

Очи ще затворя.

Ще бъда до полунощ.

Облечена в дрипа,

любовта си отива.

Урежда си среща

до два  слънчогледа.

Следите станаха пепел.

Да викам нямам сила.

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??