5.03.2012 г., 0:36 ч.

Ще те чакам там 

  Поезия » Любовна
1037 0 1

Ще те чакам там
По: Puff Daddy Feat. Faith Evans - I'II Be Missing You

Мисля за деня,
в който пак ще съм
твоята звезда, твоята мечта,
ще те чакам там.

Всеки ден моля аз
господ в чуден час.
Ти да си с любов,
здраве и живот,
как ми липсваш ти.

Всеки дъх поет,
всеки връх превзет.
В палава река,
в мъдрата гора
ще ми липсваш ти.

Ще те чакам там
някой ден, аз знам.
Много изумен,
ти ще си със мен
в този слънчев ден.

Всичко свърши, знам,
няма да се дам.
На света напук,
аз ще чакам тук
Смях с вълшебен звук.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??