22.02.2017 г., 23:47 ч.

Ще те мечтая... 

  Поезия » Любовна
325 2 10

Ще те мечтая тази нощ, ...

с дъх на тишина

безмълвно,

сред пясъчните ветрове на времето.

И по следите ти,

оставени по лунната дъга,

бавно ще пристъпя

с женска нежност.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??