Feb 22, 2017, 11:47 PM

Ще те мечтая... 

  Poetry » Love
331 2 10

Ще те мечтая тази нощ, ...

с дъх на тишина

безмълвно,

сред пясъчните ветрове на времето.

И по следите ти,

оставени по лунната дъга,

бавно ще пристъпя

с женска нежност.

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??