7.11.2018 г., 21:29 ч.

Ще те намеря 

  Поезия » Свободен стих
1491 4 3

 


""ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ""
            (Ивайло Йорданов)

Вървяло някога едно момиче,
по пътищата скитала сама-
търсила си някой да обича,
но все не срещала следа!

Веднъж край пътя ,за почивка-
седнала в зелената трева,
загледана в небето със усмивка,
представила си, що е любовта!

"Ръка в ръка със мен да тича,
да ми говори хубави слова.
Цвете във косата да закича,
да посрещнем двама заранта!

Любов на мен, най - ми прилича!
Харесвам тези мънички неща!
Ще те намеря за да те обичам,
дори да си на края на света!!!"

И.Йорданов
 

© Ивайло Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??