30.05.2019 г., 2:43 ч.

Ще те обгърна 

  Поезия
617 8 4

Ще те обгърна с двете си ръце,

не чувствай свян, а въздух поеми си,

аз ще пулсирам с твоето сърце,

тъй силно бие – Рая представи си!

 

Ще те обгърна, хиляди дъги

ще блеснат в този миг отвъд – потаен.

И всички цветно – шарени искри,

ще ни залеят с водопад безкраен.

 

Ще те обгърна, затвори очи –

земята и небето в хоризонта

допират устни, въздухът трепти,

събрах в едно, душата твоя с мойта!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??