30 мая 2019 г., 02:43

Ще те обгърна 

  Поэзия
616 8 4

Ще те обгърна с двете си ръце,

не чувствай свян, а въздух поеми си,

аз ще пулсирам с твоето сърце,

тъй силно бие – Рая представи си!

 

Ще те обгърна, хиляди дъги

ще блеснат в този миг отвъд – потаен.

И всички цветно – шарени искри,

ще ни залеят с водопад безкраен.

 

Ще те обгърна, затвори очи –

земята и небето в хоризонта

допират устни, въздухът трепти,

събрах в едно, душата твоя с мойта!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??