21.11.2004 г., 16:52 ч.

Ще те обичам... 

  Поезия
1491 0 0
Ще те обичам до последно,
ще те обичам докато жива е всяка клетка във мен,
ще те обичам със обич неземна,
ще те обичам докато ноща се сменя със ден.

Ще те обичам докато дишам,
ще те обичам и след като завинаги затворила съм очи.
Ще те обичам по който и път да поемам,
ще те обичам и с който и където да си.

Ще те обичам дори и когато вече ме няма,
а само бледата сянака напомня за мен.
Ще те обичам когато вече не ще бъдем двама.
Ще те обичам дори ти да не си спомняш за мен.

Ще те обичам и когато над мене надвисне Смърта
и ме попита какво за последно желая.
Ще и отвърна,че само едно си мечтая,
че в гроба студен само за тебе искам да зная.


© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??