11.07.2014 г., 21:15 ч.

Ще те обичам... 

  Поезия
483 0 2

Ще те обичам, както се обича
любима, но забравена играчка:
вътре в мен, прикрито, лично...
Само нощем мога да заплача.

Когато мракът на нощта се спусне
и в леглото си открия самота,
ще те обичам... после ще си тръгнеш,
но дали ще те забравя през деня?

Ще те обичам.
Винаги.
С онази...
любов. По детски чиста.
Любима,
но забравена играчка.
Вътре в мен.
Прикрито, лично.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??