5.02.2010 г., 18:46 ч.

Ще те обичам... 

  Поезия » Любовна
706 0 5

Ще те обичам...

/ по Антонида Каравай /

Ще те обичам... Може ли?
Даже, ако не бива - ще те обичам!
Предпазливи са думите... Сложно е...
Трудно се пристъпва за вричане...

Много бързо спусна се Залезът...
Плашат с тъмното черните вечери...
Вечно сам човек се намразва...
А отгоре, за двама, е речено...

Ще ти звънна, когато не чакаш!
Гласът ти е моето настроение...
Ще ти звънна, щом душата ти плаче...
Когато си мислиш за мене...

Предпазлив съм към тебе - сложно е...
Знам, не те заслужавам...
Ще те обичам... Може ли?
Не си тръгнах... Видя ли?!? Оставам!


© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??