Ще те срещна
Ще те срещна, лятото лети,
ще те срещна през деня,
твоят поглед, твоите очи
ще говорят само с любовта.
Ще те срещна, зная, че си ти,
ангел, спуснал се от небесата!
Твоята усмивка пак блести,
по-красива няма на земята!
Ще те срещна, в плен на красотата
слънцето с любов ще свети…
Говори ми, не обичам тишината,
този миг в сърцето съхрани!
Ще те срещна, няма как,
срещата е неизбежна,
ако искаш дай ми знак,
изпрати целувка нежна!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени