21 июн. 2024 г., 10:30

Ще те срещна 

  Поэзия » Любовная
38 0 2

     

     Ще те срещна

 

Ще те срещна, лятото лети,

ще те срещна през деня,

твоят поглед, твоите очи

ще говорят само с любовта.

 

Ще те срещна, зная, че си ти,

ангел, спуснал се от небесата!

Твоята усмивка пак блести,

по-красива няма на земята!

 

Ще те срещна, в плен на красотата

слънцето с любов ще свети…

Говори ми, не обичам тишината,

този миг в сърцето съхрани!

 

Ще те срещна,  няма как,

срещата е неизбежна,

ако искаш дай ми знак,

изпрати целувка нежна!

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??