3.11.2011 г., 20:39 ч.

Ще те срещна ли някога? 

  Поезия » Любовна
1157 2 1

 

***

 

Ще те срещна ли някога?

Някъде? Ще дойдеш ли при мен?

Ще ме познаеш ли... някога?

Ще дойде ли този ден?

Ще бъдеш ли мил, забелязал

светлината, озарила всичко в мен?

Ще се влюбиш ли... обрекъл

на мен всеки свой ден,

свободата си отрекъл,

както аз - изцяло в твой плен?

Докато не се превърна в пепел,

вечно ще те търся, принце за мен!

 

Написано на: 01.II.2009г.,

dark_winged.

 

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??