11.05.2007 г., 8:07 ч.

Ще те запомня 

  Поезия
646 0 6

Ще те запомня, както те намерих,

ще сложа кръст на онзи тротоар

и ще напиша колко си безверен,

за да се върнеш в тиха вечер нежелан.



И иска ми се да те върна,

да кажа, че отдавна не боли,

да имам силата да се отвърна

и да те забравя може би.



Но някой ден, безлично-прозаичен,

ще се удавя в собствените си сълзи...

А само исках да си романтичен

и да повярваш  в мъничките ми мечти...

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??