16.05.2007 г., 15:36 ч.

ЩЕ ТИ ДОКАЖА 

  Поезия
865 0 13
Sweety

Във чужди ласки ще потърся нежност.
Ще намеря пристан за сърцето си, надежда.
На вятъра ще хвърля старите копнежи
и в други длани тайнствено ще се оглеждам.

И ще ме пият чужди устни чак до болка
и до болка ще съм цяла, най-красива.
Ще бъда себе си! Не вярваш, мога
и без твоята любов да съм щастлива.

Ще бъда миг от обич. Кратко вдъхновение,
парещ въглен, белязал времето с искра,
но ще бъда чужда, от чужди ласки сътворена.
Ще ти докажа, че мога напред отново да вървя.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??