16 may 2007, 15:36

ЩЕ ТИ ДОКАЖА 

  Poesía
863 0 13
Sweety

Във чужди ласки ще потърся нежност.
Ще намеря пристан за сърцето си, надежда.
На вятъра ще хвърля старите копнежи
и в други длани тайнствено ще се оглеждам.

И ще ме пият чужди устни чак до болка
и до болка ще съм цяла, най-красива.
Ще бъда себе си! Не вярваш, мога
и без твоята любов да съм щастлива.

Ще бъда миг от обич. Кратко вдъхновение,
парещ въглен, белязал времето с искра,
но ще бъда чужда, от чужди ласки сътворена.
Ще ти докажа, че мога напред отново да вървя.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??