7.10.2008 г., 19:15 ч.

Ще ти разкажа за дъжда 

  Поезия » Любовна
3863 0 5



Ще ти разкажа за дъжда,
за тихото почукване в стъклата,
за бясното препускане в кръвта
от допира изгарящ на телата ни.

Ще ти разкажа за дъжда,
за нежната му песен над земята,
за свежата му падаща роса -
напомняща ми за дъха и аромата ти.

Ще ти разкажа за дъжда,
за устните ни, следващи се в мрака,
със всеки дъжд ще чуваш моя смях -
и с тялото си ще усещаш топлината ми.


© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??