6.12.2007 г., 20:05 ч.

ще умра за теб 

  Поезия » Бели стихове
1299 1 3
 

Ще умра за теб.

Искам да умра за теб.

Дори за да те усещам...

Да знам, че си моя.

 

Ще плача за теб.

Ще плача за теб.

Ще измия цялата болка

и ще я удавя със сълзите си.

 

Ще се моля за теб.

Ще се моля за теб.

Ще продам душата си за нещо чисто.

Нещо като теб.

 

Виждам лицето ти

навсякъде, където ходя.

Чувам гласа ти

винаги, когато говоря.

 

Ще изгарям за теб,

ще взема цялата ти болка,

ще разделя с острие на бръснач сърцето си

и ще го захвърля надалеч.

 

Ще лъжа за теб.

Ще коленича, ще прося за теб.

Ще се влача с кървави рани, ще те убия,

за да видиш, че ти си като мен.

 

 

 

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??