Белило, помада и страст -
червило с аромат сладостен,
отново напомня ти пак...
За времето нявгашно
че всичко е преходно!?
Че всичко е грях...
А с фигури млади,
красиви, мечтани дори...
Бяха дарени всички жени!
И сега са си същите
красавици нежни.
Но с уморени очи,
които напомнят ти тихо...
Че годините бързо отлитат,
че годините вземат -
по малко от нас.
Аз сигурен съм и знам...
Че те не ще успеят
любовта ни да вземат.
Защото е вътре във нас
и е жива дордето ни има и нас.
© Ангел Всички права запазени