10.10.2007 г., 8:45 ч.

Що е с мене - кръв ли нямам, що ли 

  Поезия
781 0 13

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


                          "Идваш ли? А дали ще се справиш?
                            И няма ли инфарктче да направиш?" /Рия/.


Що е с мене - кръв ли нямам, що ли?
В гащите ми черв, а не пищов е!
Не ме води, не ми заповяда!
Не е вече хетманска тояга!

Болест ли коварна в мене има?
Младостта ми рано ли отмина?
Сякаш - вместо трите кофи пълни* -
мога само чаша да напълня!


Докато любимата я няма,
немощта не е беда голяма!

Само тебе, Рия, да прегърна,
силата ми мигом ще се върне!

Имам силни и крака, и плЕщи -
в тях ще те притисна като в клещи!

С твърд рубин със сила ще пробия
бисерът на твойта раковина!
В пяна моят кон ще се покрие,
от галоп във твоята градина!
И накрая в чашата ти, щедро,
ще излея разтопено срЕбро!

Да, сребрО и пламък в мене има -
само да не си далеч, любима!

_____
* Да поясня за кофите. Бог е създал мъжа с капацитет за три кофи сперма. Първата кофа да изразходва за мастурбиране, втората - за жена си, а третата - за чуждите жени. И e наредил на когото кофата за жена му се окаже "`отпразна", другите да му доливат!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??