17.09.2007 г., 20:42 ч.

Що не вземеш да се гръмнеш! 

  Поезия
871 0 7
 

Кой ти каза, че ще искам

твойта страст да утоля?

Може и да НЕ съм  стока,

но за тебе не греша!


Ти си подъл и нещастен

вол, със клисава душа!

Ако те натисна, знам че

в мухъл ще те удуша!


Що не ходиш да се гръмнеш -

въздуха да не мърсиш!

Ако духна - ще замръзнеш

и на кука ще висиш!


Ще те плюят всички хора -

като на месо мухи!

Знам, че в мене ти е зора,

но не си ме преценил!


Ако искаш да ме пробваш,

знай, че ще те помета!

Два-три пъти ще те бодна

и ще станеш на кайма!


На кюфте ще те направя -

в тиха жар ще те пека!

С мен друг път не се захващай,

жив, до кост ще те дера!


Това на шефа го издумах!

Той пък взе го на шега...

И във фирмата отново

кротко правим си кайма.

© Весна Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??