7.08.2018 г., 0:33 ч.

Що за ден? 

  Поезия » Друга
505 2 1

 

Убийствена ирония на съдбата.

Пожелах си преди време

щастие, късмет и дълголетие.

Бяхме двама в живота,

и се врекохме да

продължим напред.

Днес не вярвам на това.

На този светъл празник,

пожелах си пак, но само

две неща – здраве,

за да продължа сама.

Годините отминаха

отнесоха и любовта.

Оставиха след себе си

само гняв и самота.

Що за ден?

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??