22.03.2013 г., 9:02 ч.

Що значи ...? (част 2-ра) 

  Поезия
642 0 0

Що значи свобода,
що значи да си силен на деня,
що значи щастие да има между трима
и Любовта да е Неоспорима.

Що значи длани да се сливат,
що значи двамата да сме щастливи,
що значи да заченеш с истинска Любов
и да не се опитваш да чертаеш път незнаен, нов.

Що значи всеки ден да плачеш без сълзи,
що значи, щом Душата те боли,
що значи, че си Жив, защото Тя е жива
и искаш Любовта Ви да остане споделена и щастлива.

Що значи да отхвърлиш,
що значи да се отречеш,
що значи, на който трябва
подкрепата си да дадеш.

Що значи Доверие безкрай да имаш,
що значи най-близкия ти да те предаде,
що значи израза "Не искам",
който може, нека отговор даде.

Що значи да растеж и да се движиш,
що значи отведнъж да те свалят,
що значи да не искаш никой ти да виждаш,
а затваряйки очи, да срещаш погледа ù всеки път.

Що значи да загубиш всичко,
що значи без вина виновен ти да си,
що значи да прекрачиш праг, след който няма нищо
и да очакваш само Любовта да те спаси.

Що значи истински да плачеш,
що значи да не си го правел ти преди,
що значи този, който искаш, да те тачи,
за да пребъдат всички идни дни.

 

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??