14.10.2018 г., 11:56 ч.  

Щом четеш това... 

  Поезия » Философска
462 0 3

ЩОМ ЧЕТЕШ ТОВА…

 

Щом четеш това,

значи си грамотен,

значи виждаш, мислиш,

дишаш и живееш…

 

Щом четеш това,

значи имаш много:

телефон, компютър,

интернет и ток…

 

А щом някой има

телефон, компютър,

интернет и ток…,

значи има дом,

дрехи и храна,

значи има близки

и семейство скъпо,

и другари верни…

 

Щом четеш това,

значи има хора,

дето те обичат,

щом четеш това,

значи има хора,

дето ти обичаш.

 

Щом четеш това,

значи си богат,

щом четеш това,

значи си щастлив!

 

Та щом четеш това,

защо неспирно мрънкаш?!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??