13.08.2015 г., 1:05 ч.

Щом сърцето е избрало 

  Поезия
281 0 1

Облече булчинската рокля.

Напусна с трепет бащиния дом,

събрала в шепите надежда -

сълзите скришом преглътни!

Една ръка отвежда те по пътя -

обещаваща щастливи дни,

една постеля - сбъднати мечти.

Животът е играчка,

твоят е в любимите ръце.

Щом сърцето е избрало -

тялото в наслада ще живей!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Животът е играчка,
    твоят е в любимите ръце.
    Щом сърцето е избрало -
    тялото в наслада ще живей!"

    Поздравявам те Васе, харесах много!
Предложения
: ??:??