16.09.2021 г., 15:54 ч.

Щраус 

  Поезия » За деца
255 0 2

 

 

      Щраусът красив, голям,

      да танцува най-обича.

      Виждала съм го и знам,

      много силно навред тича.

 

      Дълги, хубави пера

      той развява си чудесно,

      всички туй да разберат –

      да танцуваш не е лесно.

 

      Но когато се уплаши,

      вместо бързо да запраши,

      той главата си красива

      мигом в пясъка зарива.

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??