24.12.2018 г., 0:07 ч.

Щрих 

  Поезия
482 0 3

Ято птици – и вятър.

И безкрайно небе.

Шепа есенно злато.

Носталгичен рефрен.

 

Вечер в синя спирала.

Тишина. И копнеж.

После – ново начало. 

Вятър. Птици. Небе.

© Мима Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??