24 dic 2018, 0:07

Щрих 

  Poesía
481 0 3

Ято птици – и вятър.

И безкрайно небе.

Шепа есенно злато.

Носталгичен рефрен.

 

Вечер в синя спирала.

Тишина. И копнеж.

После – ново начало. 

Вятър. Птици. Небе.

© Мима Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??