24.06.2006 г., 20:44 ч.

щрихи 

  Поезия
785 0 1
Не искам да повече да рисувам,
боите ми се смесиха от драскане.
Няма вече цветове,
има само многоточия.
Всеки пейзаж е празна пътека,
всеки портрет е дух без лице.
Не ви вярвам!
Махайте се от моите картини!
Не искам вече да рисувам върху вестници.
Ще спра да плача,
само ми върнете годините,
Колко глупости издрасках.

© Жени Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??