29.12.2016 г., 22:06 ч.

Шум в тишината 

  Поезия » Любовна
738 1 5

Все още съм това момиче,
което буди те в полунощ...
Съня ти нарушава без да пита,
"Удобно ли е в този час?"

 

Все още съм шума в тишината,
като започнат, незавършен стих.
Усмивката, на устните и топлината,
които с друг не можеш да делиш.

 

Все още съм силното привличане,
внезапен порив и забързан пулс...
И следи невидими, безброй следи
на пропуснато Обичане!

© I. Gabrovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??