31.05.2012 г., 20:57 ч.

Шумен маскарад 

  Поезия » Философска
639 0 0

Падам аз надолу, в черна празна яма,  

вече с дни, със месеци, с години,

гонейки тайна от мене по-голяма,

вая маска със детайли фини.

 

Падам аз надолу, в черна празна яма,

не сблъсъка ме притеснява,

а фактът, че ний отдавна не сме двама.

Във тъмнината няма врява.

 

Падам аз надолу, в черна празна яма,

не ме преследва съвестта, а глад.

Дали ще писка жертвата, или пък няма?

Бе кой ще чуе в този маскарад?

© Александър Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??