May 31, 2012, 8:57 PM

Шумен маскарад 

  Poetry » Phylosophy
640 0 0

Падам аз надолу, в черна празна яма,  

вече с дни, със месеци, с години,

гонейки тайна от мене по-голяма,

вая маска със детайли фини.

 

Падам аз надолу, в черна празна яма,

не сблъсъка ме притеснява,

а фактът, че ний отдавна не сме двама.

Във тъмнината няма врява.

 

Падам аз надолу, в черна празна яма,

не ме преследва съвестта, а глад.

Дали ще писка жертвата, или пък няма?

Бе кой ще чуе в този маскарад?

© Александър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??