24.12.2012 г., 14:29 ч.

Сигурен съм 

  Поезия » Любовна
1289 0 3

 

  Сигурен съм, съществуваш! Щом си в мислите ми, в моето съзнание, в моите мечти! Карайки ме да се усмихвам всеки път, сещайки се за теб - мисълта за това, че си истинска ме прави толкова щастлив... и силен, и вярващ! Че си в душата ми, в сърцето ми - това е достатъчно да гледам само напред. Стремително, целеустремено, с трепет и желание!

 Знаеш ли?! Твоята поява в моя свят ме промени тотално. Досега срещах живи хора с мъртви души - лицемери, пълни с фалш, използвачи, търсещи  своята изгода. Хора, които пробиваха с нож моето сърце!

  Но пък ти се появи - излезна пред мен, отвори очите ми, погали ме с душата си. Завладя ме тотално с твоето присъствие. Настани се до мен, толкова близко, че свикнах с теб, ставайки неизменна част от живота ми. Всеки ден, всяка нощ, всеки миг - ти си до мен, в моите мисли, в моите мечти, в моите желания!

  Сигурен съм, съществуваш! Защото върна моята усмивка, направи ме отново жив, накара да повярвам в любовта - тази истинската, споделената, безусловната! И ще дойде денят, в който да си кажем всичко това, гледайки се в очите!

 Тогава на живо - думите, желанията, мечтите... тогава, когато сме с любовта помежду ни!

© Сед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярата и любовта са най-важните неща . Човек не може да живее без любов, винаги има поне нещо, което да обича.
  • Добре заварили! Благодаря ви, toxin! Радвам се, че ви е харесало! Весели празници на всички. Нека вярата, топлината и надеждата бъдат винаги с нас!
  • Чаках това произведение... Не съм разочарована! Напротив, възхитена съм, когато видя толкова всеотдайност, искреност, топлота и обич на едно място!
    Добре дошъл в сайта и успехи! Светли празници, Сед!
Предложения
: ??:??