6.06.2009 г., 10:29 ч.

Сигурно 

  Поезия » Любовна
665 0 10


Сигурно е тиха форма на безумие.
Пращам - като лудите! - месеци наред,
на жена, която и не съм целунал,
стихчета, които никой не чете.

Поврага му стихчета! Поврага картините!
Аз съм мъж, а ти жена - тъй ни Бог създал.
Нека да се срещаме два пъти в годината,
ама да се срещаме, както Господ дал.

То е божия игра -
човешка полуда.
Все си мисля - не е грях,
а е малко чудо.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??