26.02.2017 г., 18:21 ч.  

Сила 

  Поезия » Любовна
367 1 1

 

"Обичам те!” –

мълвят устните ми.

„Обичам те” –

говорят очите ми.

„Обичам те!” –

крещи всичко в мен.

Обичам те!

Тази обич е сила,

знам!

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??