11.06.2011 г., 23:06 ч.

Силата да имаш воля 

  Поезия » Философска
841 0 4

Тиха, мрачна пустота,

болка, ужас и сълзи,

това ли е човешката душа?

Такива ли са нашите съдби?

 

Тъмен път от самота,

около му хищници безброй,

рядко осветяван от заря -

невъзможно е да си герой.

 

Хладна, тежка празнота

вечно броди помежду ни.

Допълва общата тъга

на неизречените думи.

 

Избягали са вяра и надежда

за бели и щастливи дни.

Ах, как зловещо се усеща,

че времето пред нас лети.

 

И не дай си, боже, ако ти

подобно си във тази роля,

побързай, нещата промени,

защото всичко се постига с воля!

 

© Владислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса
  • Много е хубаво ^^ Човек трябва да има воля за да продължи напред
  • Всички ние,трябва да се замислим...да имаме воля да променим нещата!Да не отлагаме във времето,а да го направим още щом го пожелаем.Поздравявам те и благодаря!
  • Дай Боже да имаме воля!
Предложения
: ??:??