27.05.2008 г., 21:41 ч.

Силата живот 

  Поезия
802 0 5
Усетих се като листо,
откъснато от клона.

Повлече ме незнайна сила
по циментова пътека,
осеяна със камъни и дупки,
с прорасли плевели по нея.

Във вихъра на този танц безумен
обърнах се да видя...

Усмихнато лице...
но вместо устни там - Живот - табела
в ръка остаряла метла държеше
и на нея изтъркано - Битовизъм - седеше.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??