2.10.2007 г., 21:30 ч.

СИЛАТА НА ЛЮБОВТА 

  Поезия
492 0 6
  / на моята половинка, послучай
                  30г.  от  сватбения ни ден  /

          С  ТОПЛИНАТА  ОТ СЪРЦЕТО,
          ДАРИХМЕ СИ ЛЮБОВ,
           И    ЕДИН   НА  ДРУГ,
           ОТНОВО  С  ПРИЛИВ НОВ ..!

           БЯХ В  БЯЛА  РОКЛЯ,
           С  МАХАГОНОВИ  КОСИ,
           А  ОЧИТЕ  НАШИ,
           С  ХИЛЯДИ   ИСКРИ....

           ТОПЛИНАТА  ПОМНИ,
           ВОЙНИШКОТО ТИ СЪРЦЕ,
           И  ВСЯКО, С ТРЕПЕТ,
           ПИСАНО  ПИСЪМЦЕ....

           АЗ  ОТДАВНА  СЪМ  ТВОЯ,
            С  ЩАСТЛИВО  СЪРЦЕ !
            МИСЛИТЕ  СЕ  СЛИВАТ
            И  ГРЕЙВА  ПАК   ЛИЦЕ...

            ЛЮБОВТА    КРАСИВА,
            ИЗГАРЯ НИ  ВСЕКИ  МИГ
            И  СИЛАТА  И, ОЩЕ  ПО-ГОЛЯМА,
            ЗНАЕМ С ТЕБЕ ДВАМА ..!

            АЗ  БЯХ  В  БЯЛА  РОКЛЯ,
            ДАМАТА  НА  ТВОЕТО   СЪРЦЕ....
            ОБИЧАМ ТЕ ! -  НАШЕПВА
            ОТНОВО , МОЕТО  ПЕРЦЕ !

       PS.   Дано  и децата  ни, изживеят
             такава  чиста  любов! Обичам
             си ви  всички  - теб  ,любов!
             И трите  свидни  дъщерички!
                      02.10.2007г.
   

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! МНОГО ЩАСТИЕ И НА ВАС!
  • Какъв хубав повод имате!
    Дано тази любовна привързаност никога не ви напусне!
    Честито!
  • Много мило... да сте живи и здрави!
  • Сърдечни пожелания , мила Лени.
  • Дано!!!
    Моите най-сърдечни пожелания!!!
  • Да ви е честита годишнината!
    Вие сте прекрасно семейство!
    Смея да го твърдя, защото ви познавам и двамата лично. Желая ви поне още толкова години влюбен и щастлив живот!
    Прегръщам ви и двамата!
Предложения
: ??:??