27.01.2010 г., 9:46 ч.

Силата на обичта ми 

  Поезия » Любовна
721 0 0

Ако в трудни моменти

на отчаяние, безсилие

и сълзи, обезсмислящи

за миг

човешката доброта

и правото на живот...

Можеш да си усещал

с мислите ми как

по специален начин

подарявам ти светлина,

топлина, спасение, свобода

с чистотата на човечността ми

за в предстоящите ти пътища,

за живот свещен и съвършен.

И почувствам в единствена

секунда от погледа ти посланието ти

незабравимо.

Щастието ме е прегърнало

и стоплило, за да ме спасява

и в моите трудности.

Силата на обичта ми

и човешките ти погледи

ме превръщат във вятър,

ухаещ на истина.

 

                                                                                                     За В.А

 

 

                                                                                                                          Г.Ф.Т

 

 

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??