3.07.2011 г., 12:24 ч.

Силата на ордите 

  Поезия » Философска
457 0 1

Черен облак наближава,

скрива синьото небе!

Буря яростна настава,

ще се тъне във море!!

 

А земята се разклаща

и превръща се във яма!

Съобщение изпраща - 

скоро може да я няма!

 

И недрата се разтварят

и отприщват древна лава.

Порти адски се отварят

и светът се заличава!!

 

Планините се разпадат

и природата умира!

И скалите се разтапят - 

съществуването спира!

 

Нови времена настават.

Динозаври ще умрат!

Волни птици управляват!

Боговете ще мълчат!

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, този текст е много по-хубав от почти всички на същата страница!!! От гледна точка на ритмика, рима, картина.....

    Къде сте ве, Откровенци, само лелко-чичовския масив от творците ли коментирате???
Предложения
: ??:??